Direktlänk till inlägg 3 februari 2015
Pratade med min moster innan och fick det klart för mig om kvarg. Testade ju naturell kvarg för någon vecka sen och höll verkligen på att spy så äckligt det var. Men vill fortfarande få i mig mycket protein.
Köper man en 500g stor smaksatt kvarg så har den hälften så mycket protein och massa mer socker än en naturell. Däremot dem små som är 150g stora och smaksatt är lika nyttig som den stora naturella kvargen. Och nästan samma protein mängd! Så köper man bara fler små så är dem nyttiga och bra! Finns i massa smaker :)
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | |||||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | |||
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | |||
16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | |||
23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | ||||
|